Leimun ja Raidin odotettu Vauhti-viisikko näki päivän valon 28.6.11. Kaksi poikaa ja kolme tyttöä syntyivät vaivattomasti Leimun hoitaessa kaiken alusta loppuun mallikkaasti. Alussa pelkästään pojat vaikuttivat riistanvärisiltä ja tytöt mustilta merkein. Nyt kuitenkin tytöillekin alkaa tulla eri väriä mustan sekaan joten eiköhän näistä kaikista kuoriudu riistanvärisiä. Tarkempia yksityiskuvia kunhan pennut hieman kasvavat. Pennut saavat nimet tällä kertaa Vauhti-teemalla. Aika vauhdikkaasti pennut tulivatkin maailmaan ja vauhdikkaita pentuja on mönkinyt jo sinne ja tänne pentulaatikossa. Vielä ei kuitenkaan olla päätetty kuka pentu on kuka.

Ilman muututtua taas lämpimämmäksi jää pyöräilyt odottelemaan viileämpiä kelejä. Nyt sitten vauhditellaan rannalla uinnin merkeissä. :)

Välillä voi kuitenkin seisoskella hetken paikallaan sievästi vierekkäin. Vähän meinaa tuo koko ero tehdä rajuista juoksu leikeistä epätasapainoista. Nyt sitten vain odotellaan keltaisten marjojen kypsymistä että päästään suolle juoksentelemaan sankkojen kanssa.. :)