DSC_0030.JPG

Pienet pakkaset ensi lumen kera enteilevät talven saapumista. Lumi tulee ja puhdistaa tienoot haudaten kaiken valkoisen peitteen alle. Alle jää menneen kesän muistot maaduttaen syksyn aikaan maahan pudonneet lehdet kevään kasvua varten ravitsevaksi kasvu alustaksi.

Hieman samoissa ajatuksissa on myös oma mieli ajatuksineen. Paljon on ollut tapahtumia kesän aikaan ja siitä kaikesta niin hyvistä kuin vähemmän hyvistä tulee jotain joka versoo jotain uutta aikanaan. Odotan jo kovasti talvea ja tähtitaivasta jota voin ihailla kuulaina pakkasiltoina koirieni kanssa lenkkeillessä.

 

DSC_0049.JPG

Tämän kauden hirvestys on meidän osalta ohi. Tapahtumia on ollut syksyn aikaan laidasta laitaan mutta itse metsästys tilanteessa ei niitä haukkuja saatu. Hirvihaukkua on kuunneltu kuitenkin ennen metsästystä kuin todisteeksi että haukkuu ne, mutta muut asiat ei sitten aina menekään toiveiden mukaan. Mara kohtasi pitkäkyntisen joka repi ilkeitä haavoja päähän ja säkään erään hirvityökentelyn aikana. Viimeisenä hirvestyspäivänä maastossa olikin ahma joka nousi puuhun haukuttavaksi.

DSC_0159.JPG

DSC_0124.JPG

Tämä syksy on siis mennyt vähän niin ja näin tunnelmissa. Mutta mikäpä se pahan tappaisi ja ei sitä tähän luovuteta. Etiä päin sanoi mummo lumessa ja niinpä odottelenkin suksikelejä että saan pitää koirien kuntoa yllä ensi syksyn koitoksia varten.