Olemme taas saaneet hieman lunta valaisemaan niin kovin hämäräksi mennyttä maisemaa. Hirviä ollaan etsitty ja todettu niiden jääneen pienen pienille alueille uuden lumen myötä. Martsa nauttii ehkä metsäreissujen omalla tavalla tärkeimmästä hetkestä tulen äärellä..

Martsa on myös päässyt ensimmäisen kerran isoksi kasvamisen jälkeen mukaani työpaikalleni erityisnuorten pariin. Teimme retken ja olen todennut kuinka luonnon lisäksi nelijalkainen kaveri tekee erittäin hyvää nuorille. Maran suuri koko erinomaisen luonteen kera tulee varmasti jatkossakin mahdollistamaan ns koirakaverin viran. Jotenkin suuri, rauhallinen ja vakaa olemus antoi nuorille hyvin paljon. Ja vauhtia myös yhden hoitaessa taluttelun. Saa nähdä saanko myös leipätyössäni myös Marasta työkaverin. Leimu on tässä työssä myös hyvä.

Itäsiperianlaikan pentuja tulossa 2010 Yhdistelmästä Soidinahon Mielikki HIRV AVO2 55,5pist, LINT VOI3 58pist. ja FIN KVA-J, FIN MVA, KARH1 SILTAMIEHEN CHASTA

Pitkällisen harkinnan ja pohdinnan jälkeen on myös päätetty Minnin sulho. Seuraavan pentueen urokseksi valikoitui FIN KVA-J, FIN MVA, KARH1 SILTAMIEHEN CHASTA  eli Sasu. Pentuetta on myös aikaistettu vuodella ja pentuja odotellaankin yhdistelmästä alkuvuodesta 2010. Odotamme yhdistelmästä monen riistan koiria ja yhdistelmän ulkomuodollisen puolen tasoittumista.