1188648.jpg

Paluu kotikonnuille Hyrynsalmelle karisti virinneet ajatuksesta kesästä joka on tullut talven keskelle. Pakkanen paukkui nurkissa kodin jäähtyessä lähes arktisiin lukuihin. Lumipeite on silti olematon ja tästä syystä odotan keväällä ilmenevän erinäisiä seuraamuksia uuden kasvun alettua.

Minni, pieni siperiankoirien kaukainen jälkeläinen nauttii ja nauraa ilmiselvästi kun pakkanen paukkuu. Mesi kömpi Minnin koppiin ja Minni nukkui kiepillä lumisella maalla -kauan sen jälkeen kun Mesi oli jo poistunut kopista. :)

Vaikka on pakkasta niin hiihtokelit antavat odotella itseään toisestakin syystä. Lunta kun on niukasti. Potkurointikin on jäänyt minimiin ja silti olemme vuodessa kuluttaneet turbojalakset roskis kamaksi. Kulutustavaraksi on osoittautuneet nuokin kapistukset jotka kylläkin tuovat lisämukavuutta ja turvallisuutta välillä muutoin niin vauhdikkaaseen ulkoiluun.

Kuvaus reissut tuppaavat tyrehtyä kiroiluun kun taas on pattereista virta lopussa. Silti perjantaina pääsimme Antin kanssa kuvaamaan Emäjoen viimeisiä sulan rippeitä. Virtaava vesi alistuu hitaasti jääpeitteen alle, vapautuakseen siitä mahdollisemman pian.

Muutamia uusia kuvia blogissa:

Joulukuu -07

Tammikuu -08 (Myös joulun ajan kuvia)