1994468.jpg

Onko se emmendaali? Kysyi Antti. Emmendaali? No, Rölli sanoi.. :) Lapsen oivallukset on joskus vain niin hyviä. Emmendaali, onhan se kuu nyt todellakin pyöreän juuston näköinen. Mikä lienee, missä ja mitä pitänee piilossa meiltä? Kuu valaisee ja innostuimme tekemään pimenevässä syysilmassa retken laavulle ja tulille. Tulille tuijottelemaan ja kahvia keittelemään. Kaunis paikka löytyi ja ensi kesäksi teimme jo retki suunnitelmia samaiseen kohteeseen.

1994466.jpg

Tuli lumoaa ja ajatukset saa vaeltaa omia vapaita raiteitaan. Hetken kaikki on nyt ja tässä. Hetken, pienen hetken joka on silti voimauttava ja lepäyttävä. Tätä tulistelua pitäisi harrastaa enemmänkin. Mikä kumma siinä on kun kaikki hyvä aina tuppaa unohtumaan kun arki alkaa vauhdilla kiireineen viedä kulkijoitaan?

1994472.jpg

Viikon taikaiset jäljet kertovat kuka tai ketkä siellä metsässä myös liikkuu lisäksemme. Suotavaa olisi ettei yksikään koira enää tänä syksynä joutuisi suden suuhun.. Metsästyksessä oli vapaa vkonloppu. Vanhoja laika lehtiä lukiessani törmäsin moniin viisaisiin ajatuksiin. Myös siihen kuinka nuoria koiria ei pitäisi ajaa loppuun heti alussa isäntäväen ehkä innostuessa liikaa. Niin, jäitä hattuun nyt ja rauhallisesti eteen päin. Vapaa vkonloppu oli varmasti ihan hyvä asia tässäkin mielessä.

Kotisivutkin ovat päivittyneet pitkästä aikaa. Retulle on avattu oma sivu, hieman myös Minnistä ja tulevaisuuden suunnitelmista.