No, niinpä tosiaan.. Ennen niin hauskalta kuulostanut joululaulu on nyt saanut uudet kasvot kun ei lunta ole nimeksikään niin Hyrynsalmella kuin Ilomansissakaan. Vesisateen ropinaa ollaan saatu nämä välipäivät kuunnella. Vuoden viimeinen päivä onkin täällä Ilomantsissa ollut jo hieman talvisempi. Pakkasta asteen verran ja hienoinen lumi kerros peittämässä peilikirkkaita pihamaita ja polanteisempia teitä. Nuorison (Minni ja Mesi) kävelimmekin Taitajan taivalta kohdasta jossa yleensä kulkee latu talvisin. No, meneehän se tämä vuosi näinkin loppuun. Ensi vuonna uudet kujeet ja toivottavasti myös lunta.

1172470.jpg

S.Ursula eli Siru oli haukkunut HIRVI AVO2 Muhoksella järjestetyssä haukkukokeessa 29.12.2007. Suuret onnittelut hieman epäonnisesta koetapauksesta huolimatta. Ei knnata olla ollenkaan pettynyt. Ensi syksynä on hyvä jatkaa. :)

Omasta ja perheeni puolesta toivotan ystäville, koiramaisille harrastajille ja kaikille kasvattiemme omistajille oiken tapahtuma rikasta ja elämän makuista Uutta Vuotta 2008.

Pitäkää huolta toisistanne.