Kesä tulikin salaa, varkain ja yhdellä suurella loikalla! Ei tässä ole meinannut perässä pysyä ja kaikenlaista uutta ja jännittävää on tapahtunut.
Lumet lähti sellaisella vauhdilla, ettei hankikeliä saatu kuin ehkä parina aamuna. Nallen jälkiä ei juurikaan nähty ja kaikki liikenevä vapaa-aika kului Hipan kanssa tutustuessa metsän tuoksuihin.
Kevät kalastus jäi tältä keväältä väliin, mutta onneksi kevätkin tulee joka vuosi uudelleen. :)Alku kevään ja kesän aikaan olemme käyneet parissa näyttelyssä. Sani oli kehässä Lieksassa sekä Joensuussa. Ensimmäinen esiintyminen toi arvostelun EH ja jälkimmäisempi Joensuussa ERI. Eli siis oikein hienosti on alkanut Sanin näyttely ura. :)
Silmät ja polvet on tarkoitus tarkistuttaa kesän aikaan ja mahdollisesti loppuvuodesta meillä on sitten sheltin-pentuja.
Mitenhän me osataan noin pienen koiran pentuja hoitaa?Mara oli myös Lieksan näyttelyssä lähinnä seuran vuoksi. Toukokuinen näyttelypäivä tarjosi sään puolesta haasteelliset olosuhteet ja päivän päätteeksi Marakin pääsi kehään. Mara saikin SERTn ja oli ROP! Ryhmäkehässä ei sitten tullutkaan sijoitusta.
Kylläpä Mara osasi yllättää meidät hienosti pitkän päivän päätteeksi. :)Joensuun näyttelyssä tapasimme S.Vauhti-Raidan eli Raidan. Raidasta onkin kasvanut oikein mukava ja sosiaalinen neitokainen.
Ulkonäössä onkin huomattavan paljon samaa näköä verrattuna äitiinsä.Kesän alussa toteutui yksi pitkäaikainen haave ja meille muutti viisi kanaa ja kukko. Kanat ja kukko ovat alhon kantaa ja maatiaisten säilytysohjelmassa.
Huonoksi onneksi ensimmäinen kukko äksyyntyi siinä määrin, että jouduimme käymään vaihtamassa sen toiseen. Samalla toimme vielä kaksi kanaa lisää joten nyt tarhassa on 7 kanaa kukon lisäksi. On ollut yllättävää kuinka seurallisia kanat ovatkaan.
Nyt saamme sitten nauttia muiden omavaraistuotteiden lisäksi vapaan kananmunista. :)Muutoin kirmaillaan kesäisillä niityillä nauttien lämmöstä ja auringosta.
:)