575839.jpg

 

Luonnossa alkaa tapahtua. Koivut ovat hiirenkorvalla ja västäräkit keikkuu pyrstönsä kanssa pihalla. Jännään kuinka mustikkasadon käy toivoen, että kukinta vielä malttaisi odottaa. Liian aikaisin alkanut kukinta voi johtaa epäonnistuneeseen satoon. Vaikkakaan ei pelkkä onnistunut kukinta olekaan vielä onnen tae, mutta ainakin lupaava alku.

Lintujen laulut täyttävät metsät ja pesiä tehdään.

575828.jpg

 

Lenkkireittini varrella oleva suolampikin näyttää olevan mieluinen joutsen pariskunnalle. Pesää en näe, mutta onko pari vielä niin nuori ettei pesuetta ole vielä tulossa?

575842.jpg

 

Liian utelias kuvaaja karvaisen koiransa kera ajaa linnut ylös vedestä.

575816.jpg

 

Kettukin on yrittänyt tehdä pesää, mutta sitten kuitenkin luovuttanut. Useat höyhenkasat kertoi omaa tarinaansa lähistöllä..

575831.jpg

 

Vapun tienoolla aurinkoinen ilma synkän pilven noustessa päälle sai aikaan mahtavan lumipyryn joka peitti maan valkeaan verhoonsa.

575818.jpg

 

Vaikka kesä on jo lähellä ei ole kaukana aika kun oli lunta ja pakkasta. Kaikki kuvan kohteet eivät ole aina sitä miltä näyttää.. ;)

575846.jpg

 

Saran pentuja odotellaan syntyväksi ensi viikolla ja Mesin kanssa valmistaudumme Ristijärven näyttelyyn innokkaan harjaamisprojektin kera. Ehkä Mesi hieman muistuttaa porokoiraa tällä kertaa.. ;)

575834.jpg