1411437.jpg

Tälle talvelle parasta on ollut saada yksi uusi elementti talvisiin harrastuksiin. Reki! Nyt menee isompikin lauma koiria kerralla ja ei oma selkä ole katkeamispisteessä.. Reki ei äkkiä olekkaan aivan helppo hallittava, mutta uudella tavalla äärettömän hauska tapa liikkua luonnossa. Kunhan koko konkkaronkka saadaan vetohommiin niin voi joku lapsista olla kyydissäkin. :)

1411444.jpg

Parasta talvessa on hankikelit, aurinko, sukset ja mieletön meno halu koirilla. Tätä vuoden aikaa kannattaa odotella. Saa viiletellä koirien ja oman kullan kansaa pitkin metsiä ja järven  jäitä auringon helliessä ja tuulen tuivertaessa korvissa.. :)

1411447.jpg

Parasta on tuo pienen pennun elämä. Ilmankos Anttikin aikoinaan "mieli pennuksi". Niin hulvattoman hauskaa elämää hetkessä on pennun touhu. Jokainen päivä on uusi suuri seikkailu ja jos korvatkin alkavat nousta niin kuuleekin paremmin..

1411452.jpg

Parasta talvessa on se kun voi näyttää kieltä ja sanoa, että kevät voittaa. Milloin se sitten tapahtunee jää nähtäväksi. Tällä hetkellä yksi talven pahimmista myräköistä touhuaa ulkona..