Sotkamossa oli näyttely 24.5 jonne Minninkin kanssa menimme. Sampo veli oli myös itäsiperianlaikoissa mukana kehäss ja porokoirakehässä Vihtori.

1587524.jpg

Pojat oli kumpikin ensikertalaisia kehässä ja ei voi muuta kun kehua kuinka hyvin kehässä pyörähys sujui Timon hermoilusta huolimatta. Sampon ollessa vasta vuosikas ei kroppakaan ole vielä kehittynyt aikuisen mittoihin kaiken ollessa kuitenkin mittasuhteiltaan ok. Miellyttävä luonne sai kiitosta josta olen erittäin tyytyväinen. Sampo sai tänä päivänä tältä tuomarilta arvosanaksi H:n. Ikää lisää ja uudelleen kehään! :)

Minnin arvostelu:

1v, ihanne kokoinen nuori narttu jolla hyvät rungon mittasuhteet, vielä hieman kevyt ja kapea pää joka oikea linjainen, tummat silmät, hyvät korvat, lyhyt kaula, raajaluusto saisi olla hieman vahvempi, tasapainoisesti kulmautunut, suora lantio, alas kiinnittynyt häntä, joka voisi laskeutua reidelle paremmin. Liikkuu kevyellä ja joustavalla askeleell, miellyttävä luonne, ei tänään parhaassa turkissa; karvan vaihto kesken. H

Eli ikää lisää kehityksen kera ja kehään uudestaan.

Vihtori oli saanut myös H:n ja eritoten miellyttävää luonnetta oli kehutta josta myöskin olen iloinen. :)

1587534.jpg

Pakkaustohinoiden keskelle saimme mieluisia vieraita. Nini pentukin on jo kasvanut isoksi ja vähän ihmettelimme minne meidän pennut katosivat yllättäen. Hauskan hyvän tuulista leikkiä Nini ja Leimu jaksoivat pitkän pätkän kunnes uni saavutti pienet kulkijat.

Muutto alkaa näkyä lisääntyvinä laatikkoina ja teipattuina huonekaluina.. Piha ja uusi koti siellä jo odottelee..

1587583.jpg