359526.jpg

 

Perjantaina lähdimme Ronjan ja Mesin kanssa posottelemaan kohti Pee-Karjalaa. Matkan hyötyjen maksimoimiseksi ajattelin matkan varrella pysähtyä hoitelemaan asioita. Edellisenä iltana oli suuri tulevaisuuden lupaus koiran koulutuksessa opettanut vaativaa suoritusta koirille. Makupaloina toimi vahvat nappulat ja vaativa temppu vaati useita suorituksia. Runsaat makupalat tekivätkin tehtävänsä ja hieman oli masut löysällä karvakorvilla.. No, matkan aikaan hienoisia kaasupurkauksia olikin jo havaittavissa.

Asioiden hoiteluun ei kauaa mennyt aikaa ja palatessani autolle hienoinen tyrmistys taisi vallata kasvoni... P...skaa etupenkit ellei nyt ihan täynnä niin riittävissä määrin ainakin.. Ei voi olla totta! Taisi olla ensimmäinen ajatus.. Takapenkillä olisi ollut suojus jolta olisi silleen siististi voinut jätökset siivota. Ja huom. Ei mitään BARFfarin kikkareita vaan ehtaa nappula sellaista.

Meinas koirat saada väsätä ilmoitusta omistajasta josta luovutaan pitovaikeuksien vuoksi.. Sen verran hienoisesti "raha" haiskahti autossa. Ensimmäinen ajatus olikin laittaa avaimet paikoilleen ja ottaa tavarat mukaan. Luovuttaa auto koirinen parempaan kotiin.. Eli koirat olisivat luopuneet minusta pitovaikeuksien vuoksi. Joo.. Tuli hankita listalle se kuletushäkki peräkonttiin. Sen voi siirtää toiseen autoon tarvittaessa.

Huoltsikan takapihalla penkkejä siivotessani havannoin viereisen piitkän Chervoletin jossa oli takana isot kuljetus häkit. Täytyy tunnustaa, että kävi ajatus, että josko jättäisin kaksi ilmavaivaista koiraa auton häkkeihin..  

Se tuo miehelään meno vaatii vähän luonnetta.. ;)

Mutta matka palkitaan. Odottaahan Pee-Karjalassa "susi lammasten vaatteissa" vai oisko lammas suden tamineet pukenut? ;)

Ja taisi juron, jäyhän ja totisen Ronjankin mieleinen kaveri löytyä..

359515.jpg

"Kun olet laulanut

ilosi julki

kun olet laulanut surusi

kun rakautesi

kun maat ja taivaat

ja kaiken niiden välillä

laula vielä kerran

rakkaudesta

laula vain rakkaudesta -

Siinä on kaikki"

(Maaria Leinonen)

:)

Vaan ei Mesiä pikkuiset kämmähdykset hetkauta.

359543.jpg

Kuva: Anne

"Häntä pystyyn" on Mesin motto ja tällä hännällä Mesi taitaakin hurmata koko maailman kaikkeuden kaikki porokoiraimmeiset tuomaria lukuun ottamatta sunnuntaina.. :)