Pennut alkavat lähestyä maagista 7 viikon ikää ja sehän merkitsee sirutusta papereiden saamiseksi. Matka siruja saamaan sujui hyvin "hieman" äännellen kuljetushäkissä. Itse sirutus sujui nopeasti ja huomaamattomasti vaikka sirutus piikki näyttääkin suuren suurelta. Pennut on kasvaneet huimasti ja ollaankin tehty umpihanki reippailua metsän puolella. Ensimmäinen kerta tuotti hämmennyksen ääniä, mutta sittemmin tästäkin osataan ottaa kaikki ilo irti.

Soidinahon Mantsin Manta

Pikku-Minni. Iloinen ja rohkea kaunotar jonka jalat kantaa nopeasti kauas ja takaisin. Sosiaalinen ihmisten ja toisten koirien seurassa. Matkustaa Bulgariaan.

Soidinahon Mantsin Möhkö

Hyvän tahtoinen jässikkä joka ei hötkyile suotta. Ruokaa on saatava riittävästi ettei massa pienene on Möhkön motto.. Möhkö matkustaa Bulgariaan.

 

Soidinahon Mantsin Mustakulta

Mustis on pikkuinen pippuritynnyri jolla riittää luonnetta ja ääntä. Liikkuu rohkeasti ja pyrkii dominoimaan toisia koiria. Ihmisille oikein mukava ja osaa kyllä alistuakkin tarpeen vaatiessa. Vaviskaa Bulgarian villisiat, Mustakulta saapuu luoksenne.

 

Soidinahon Mantsin Muokko

Muokko on kauniin värityksen vuoksi myös porukasta erottuva. Vaaleanpunainen kuono nyt jo pilkkuuntuneena on saanut monet hymyt aikaan. Muokko oli ennen silmien avautumista kova liikkuja pentulaatikossa. Nyt vipeltää porukan mukana ja myös omatoimisestikin hieman tarkkailtuaan ensin tilanteita. Viikon aikaan Muokko on loihtinut kasvoilleen "mustanaamion" mikä tuo taas uudenlaisen ilmeen kasvoille. Sosiaalinen ja iloinen pentu matkustaa Lappeenrantaan.

Soidinahon Mantsin Martti

Martti, mara, martiskainen mikä tästä nyt ikinä tuleekin on tyyppi jonka takia tämä pentue on tähän maailmaan syntynyt? Martti käytiin hakemassa jo kun palattiin astutus reissulta Kemistä. Tässä tämä nyt  kirmailee korvat vinhasti pystyssä kohti avoinna olevaa maailmaa. Sosiaalinen ja iloinen veitikka jää laumamme jatkoksi omalle paikalleen ja nähtäväksi jää mitä äitinsä poika saa vielä aikaiseksi.

Kaikki yhdessä kaahlaamassa kohti suuren suurta maailmaa.

Uusimpia otoksia pennuista:

Kohta 7 viikkoa